Упис у први разред 2021/2022

Mesec januar i početak drugog polugodišta u Tozinom sokačetu uvek je rezervisan za pripreme za svečani dolazak naših budućih đaka prvaka. Tako je i ove godine odlična priprema za njihov veliki početak – naš prioritet.

Polazak u školu je jedan od najvažnijih događaja, ne samo u životu prvaka, već u životu cele porodice. Osećanja su podeljena, kako kod dece, tako i kod roditelja. Dok deo vas sa nestrpljenjem očekuje početak, drugi se suočavaju sa određenim strahovima i nedoumicama.  Kako bismo pružili podršku i jednima i drugima, sprovešćemo vas rečima kroz naš rad.

U OŠ „Svetozar Marković Toza“  rad svih zaposlenih je usmeren ka tome da se Vaše dete oseća sigurno i bezbedno, da njen/njegov razvojni put bude ostvaren na najbolji mogući način, uz sticanje kvalitetnog znanja i obrazovanja, ali i razvijanju socijalnih veština. Individualne potrebe deteta nešto su čime se zaposleni u našoj školi veoma ozbiljno bave, ali tome uče i one najmlađe…da se uvažavaju, rastu i razvijaju se u lepoti vršnjačke solidarnosti. Kako funkcionišemo kao jedna velika porodica, naša pedagoško-psihološka služba je otvorena za sve Vaše ili potrebe Vašeg deteta.

Kroz zajedničke projekte, vršnjačko učenje i podržavanje, razne zabavne, naučne, savetodavne manifestacije, međuvršnjačko učenje, radionice za decu i roditelje, posete raznim manifestacijama i ustanovama gradi se put kojim će Vaše dete koračati na ovom osmogodišnjem putovanju-školovanju u našoj školi. 

Na unapređenju ponude i pratećih usluga i sadržaja školskog života se kontinuirano radi, uvek sa ciljem da se đacima omogući osavremenjen pristup učenju, visokom kvalitetu vremena koje provede u školi…srećnom odrastanju i vrhunskom obrazovanju.

Pored same nastave, koja se odvija u dve smene, učenici prvog razreda imaju mogućnost da koriste produženi boravak čije je radno vreme od 06:30 do 17:00 časova. U okviru produženog boravka svakom detetu su obezbeđeni obroci (doručak, ručak i užina), individualni i grupni pristup u učenju, podsticanje i razvoj talenata kroz slobodne aktivnosti-kreativne radionice.

01.04.2021. počinje upis vaših i naših prvaka. U narednom periodu možete očekivati detaljnija uputstva.

Do tada, otvaramo POŠTANSKO TOZINO SANDUČE za sva pitanja-nedoumice na koje će tim Tozine škole odgovarati blagovremeno. Pišite nam na mail [email protected]

DOBRO NAM DOŠLI!